18 November 2014

BERAT NANANG



Niat di hati x mo dah berblogkan blogspot ni… Tapi bila baca balik N3 yang ditulis sebelum ni… Hehehe … The words were mine… I feel like ME… hahaha…Sowilah klu bahasa omputih aku tonggang langgang… Itu lah aku dalam melakarkan kenangan di dinding maya… NO RULES !!!

Setelah  bersawang-sawang blog ni (ayat cliché aku nih)… Akhirnya aku mengambil keputusan ini… Yaaa… menulis semula… menulis apa yang aku rasa…menyatakan ketidak sempurnaan aku … Menilai dari kacamata BONIA ku ini…hehehehe

Sarat sebenarnya minda ni… penat rasanya hati… Apa yang aku fikir tak sama dengan apa yang orang lain fikir rupanya… Bila direnung semula, aku macam dah hilang suara, dah tak punya kata-kata dan dah tak mampu berbicara… Bagaimana mahu mencari titik persamaan andai tak pernah berada dalam satu perkiraan… Macammana mahu dibina perasaan andai madah tak pernah diungkapkan… Haih…

Berat nanang… Hahaha… betul ke tak penggunaannya pun x tau…

Sudah Tini…sudah sudah lah… dah dekat kol 5 stengah ni… pegi balik, masak…
Okeh!!! Nak balik masak ni yer… Tapi… nak masak aper nih…Haih… (termenung semula…)


Biarlah oang nak kata aku obses diri... ader aku kesah !!! Ni pic aku minggu lepas... mak mak sangat...hehehe

1 comment:

  1. Hello Blogger!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete